MegaMIND

Kitartás kell! Kitartás ahhoz, hogy 50 évesen ne arra ébredj, hogy egy egyszobás panelban laksz egyedül és azon merengsz, hogy mi lett volna ha évekkel ezelőtt cselekszel. Teszel azért, hogy ne ez legyen a vége. Mert IGEN jól érzed ezért csak te vagy a felelős. Mert lusta voltál vagy kényelmes. Igazából mindegy is miért elégedtél meg azzal, hogy szar munkahelyed van, a főnököd folyamatosan baszogat, a kollégák meg fúrnak. Egyszerűbb volt sört vedelni vagy kávézgatni járni, meg Mónika show-t nézni a remek melód után..............                                                                                                                                                                                        

megamindblog@gmail.com

Facebook

Utolsó kommentek

  • Xlendon: @Szaudi Herceg: Hercegem, nem jön.... Lesz még bejegyzés vajh? (2018.01.10. 17:17) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Szaudi Herceg: 1., "remélhetőleg idén augusztusig le is zárul, utána majd visszatérek ide" augusztus elmúlt, szeptembert átaludtuk, októberben nem történt semmi, novemberről meg inkább ne beszéljünk, tehát decembe... (2017.12.15. 22:08) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Na, hajrá! Azért jelentkezz még! (2017.03.24. 02:30) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Ja, de legalább egy búcsúposztra visszatérhetne :) Meg, hogy mi történt azóta (2017.02.16. 20:38) Akkor merre van az arra?
  • Szaudi Herceg: Kár érte. (2017.02.16. 10:16) Akkor merre van az arra?
  • Utolsó 20

Hálaadás 2015

Megamind 2015.11.26. 21:41

first-thanksgiving-day-facts.jpg

Nagyon nem is színezném a dolgot. Ma van/volt a hálaadás ünnepe Amerikában. Alapvetően azt gondolom ez egy értelmes ünnep ellentétben a sok egyéb másik átvett/át nem vett/ismert ünnep közül. Egy nap amikor az ember visszatekinthet az elmúlt időszakra, megköszönheti az életnek, stb. amit kapott. Nem utolsó sorban amiatt is szimpatikus mert elvileg összehozza az egész családot, még akkor is ha mindenki távolabb lakik a szülői háztól. 

Holnap lesz a "fekete péntek", na ezt a baromságot már sikerült átvenni a lényegesebb részét ugye nem. Ez annyit jelent, hogy elkezdődik a karácsonyi szezon, megindulnak az akciók, bevásárlások. A holnapi napon lesznek az elborzasztó méretű akciók, emberek majd egymást tépik mindenféle szarért, amire sok esetbe egyáltalán nincs is szükségük. Miben érint ez minket? Csak annyiban, hogy aki kereskedik az holnap se számítson valami durva mozgásra, mert az emberek vásárolni mennek nem pedig otthon ülnek és kötnek. 

Ha már a hálaadás előkerült. Én is hálás vagyok, az évben nagyon sok mindent történt, hiszem, hogy a trend marad és még jobb évek jövetnek mindenféle tekintetben. A számla all-time high-on van. Az utóbbi pár hétben kötöttem egy keveset és most éppen jókor voltam a gép előtt. Ennek lejjebb láthatjátok az eredményét. 

kepernyofoto_2015-11-26_20_36_16.png

Nem, ez itt nem egy chart, vagyis de nevezhetjük annak, ez az én chartom. Ezt az eredményt sikerült két év alatt elérni. A 800€-s számla a mai napon 27.758€-n áll. Két év. Ennyi telt el. Persze tudom, vannak olyan robotok meg mittudoménmik, amik már egy milliónál járnának, de azért én ezt is szép eredménynek tartom, pláne úgy, hogy a kezdeti 3% kockázat mellet is sikerült gyarapítani a számlát, és most sem megyek e fölé. Mint mondtam továbbra is lesz kötögetés, de veszünk egy új irányt meglátjuk mit tudunk kihozni belőle.

Aki kereskedik, annak azt tanácsolom vegyen ki egy hosszúhétvégét, néha pihenni is kell és nem kötelező mindenáron kötni valamit, pláne akkor nem ha fennáll a veszélye annak, hogy elmaradnak a mozgások..

kepernyofoto_2015-11-26_20_35_01.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megamind.blog.hu/api/trackback/id/tr128117464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása