MegaMIND

Kitartás kell! Kitartás ahhoz, hogy 50 évesen ne arra ébredj, hogy egy egyszobás panelban laksz egyedül és azon merengsz, hogy mi lett volna ha évekkel ezelőtt cselekszel. Teszel azért, hogy ne ez legyen a vége. Mert IGEN jól érzed ezért csak te vagy a felelős. Mert lusta voltál vagy kényelmes. Igazából mindegy is miért elégedtél meg azzal, hogy szar munkahelyed van, a főnököd folyamatosan baszogat, a kollégák meg fúrnak. Egyszerűbb volt sört vedelni vagy kávézgatni járni, meg Mónika show-t nézni a remek melód után..............                                                                                                                                                                                        

megamindblog@gmail.com

Facebook

Utolsó kommentek

  • Xlendon: @Szaudi Herceg: Hercegem, nem jön.... Lesz még bejegyzés vajh? (2018.01.10. 17:17) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Szaudi Herceg: 1., "remélhetőleg idén augusztusig le is zárul, utána majd visszatérek ide" augusztus elmúlt, szeptembert átaludtuk, októberben nem történt semmi, novemberről meg inkább ne beszéljünk, tehát decembe... (2017.12.15. 22:08) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Na, hajrá! Azért jelentkezz még! (2017.03.24. 02:30) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Ja, de legalább egy búcsúposztra visszatérhetne :) Meg, hogy mi történt azóta (2017.02.16. 20:38) Akkor merre van az arra?
  • Szaudi Herceg: Kár érte. (2017.02.16. 10:16) Akkor merre van az arra?
  • Utolsó 20

Munka...

Megamind 2018.02.24. 20:28

help_wanted_sign_1024x1024.jpg

Ez egy rövid poszt lesz. Nem magyarázkodok az eltűnést illetően. Egyelőre a visszatérés sem most jött el, vagyis maximum heti egy posztra van időm, energiám és amíg nem kereskedek újra normálisan értem ezalatt azt, hogy minden nap addig nem is nagyon posztolok. Vagy ha mégis akkor lehet nem kereskedés témában. 

A helyzet deviza piaci fronton nem sokat változott már ami a volatilitást illeti. A DAX némileg már jobb szerintem egész jól kereskedhető az utóbbi időben. Valami készül nem lennék meglepve ha a mostani kisebb esést egy egy emelkedés követné majd utána beszakadna az egész a francba. Sok minden szól emellett, igazából egy jó indokot keres csak a piac az esésre. Megjegyzem ha valaki veszi a fáradtságot és kicsit visszatekint a múltba akkor láthatja, hogy kb. 10 évente ér körbe az ekonómiai óra, tehát a nagy emelkedést általában egy komolyabb esés követ. Plusz ki látott már ilyen emelkedést az indexekben. Ezt a remek hype hangulatot sem támasztja alá a gazdaság. Szóval minden kész egy jó kis eséshez, az idő meg az indok csak a kérdés. 

DE ami a mai posztot ihlette vagyis inkább szükségessé tette az az, hogy szükségem van egy hát nevezzük programozónak, de inkább egy olyan ember kellene aki FB marketingben jártas, össze tud ütni egy landing page-et vagy van ötlete melyik szolgáltatónál kellene elindulni. Tudom, hogy a mai világban ahol minden fent van a neten, a Youtube-on mindent meg lehet találni, de kicsit sürget az idő és nincs kedvem éjszakákat tölteni azzal, hogy megtaláljam, hogy hogyan tudnám magam összeütni ezt az oldalt.

A feladat röviden annyi, hogy csinálni kell egy landing page-et videóval (videót adom) feliratkozási lehetőséget, ingyenes termék automatikus kiküldését, chat lehetőség kell, valamit fizetős tartalom kiküldését kell megoldani. KÉREM csak olyan jelentkezzen aki csinált már ilyet és érdekli a tőzsde. A beugró egy referencia oldal linkje a megamindblog@gmail.com -ra. Köszönöm

Ja annyi még, hogy aki volatilitást keres lufi ide-oda keresse a kripto piacon. Naponta mozognak a papírok 2-7%-ot is akár. Ezzel ha valaki tudja mit csinál már lehet pénzt keresni és nem feltétlenül úgy, hogy megveszed és várod, hogy felmenjen. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megamind.blog.hu/api/trackback/id/tr3813695038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása