MegaMIND

Kitartás kell! Kitartás ahhoz, hogy 50 évesen ne arra ébredj, hogy egy egyszobás panelban laksz egyedül és azon merengsz, hogy mi lett volna ha évekkel ezelőtt cselekszel. Teszel azért, hogy ne ez legyen a vége. Mert IGEN jól érzed ezért csak te vagy a felelős. Mert lusta voltál vagy kényelmes. Igazából mindegy is miért elégedtél meg azzal, hogy szar munkahelyed van, a főnököd folyamatosan baszogat, a kollégák meg fúrnak. Egyszerűbb volt sört vedelni vagy kávézgatni járni, meg Mónika show-t nézni a remek melód után..............                                                                                                                                                                                        

megamindblog@gmail.com

Facebook

Utolsó kommentek

  • Xlendon: @Szaudi Herceg: Hercegem, nem jön.... Lesz még bejegyzés vajh? (2018.01.10. 17:17) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Szaudi Herceg: 1., "remélhetőleg idén augusztusig le is zárul, utána majd visszatérek ide" augusztus elmúlt, szeptembert átaludtuk, októberben nem történt semmi, novemberről meg inkább ne beszéljünk, tehát decembe... (2017.12.15. 22:08) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Na, hajrá! Azért jelentkezz még! (2017.03.24. 02:30) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Ja, de legalább egy búcsúposztra visszatérhetne :) Meg, hogy mi történt azóta (2017.02.16. 20:38) Akkor merre van az arra?
  • Szaudi Herceg: Kár érte. (2017.02.16. 10:16) Akkor merre van az arra?
  • Utolsó 20

Közérdekű közlemény

Megamind 2013.09.11. 23:24

megamind_back-to-school.jpg

Egy olyan dolgot tervezek tenni, ami nem volt tervben egyáltalán. Viszont relatív sok levelet kapok, hogy mennyire tetszik a blog hangvétele, mennyire kendőzetlenül írok néha dolgokról és, hogy segítsek elindulni, mert a nagy kavalkádban, információ áradatban, tanfolyam tengerben nem tudjátok, hogy merre, mit kellene csinálni. Mi a jó irány, mi az ami nem működik, stb. Mindenkinek nem tudok segíteni, mert akkor többet leveleznék, mint kereskednék, holott pont a fordított dolog a cél. Én kereskedni szeretek, mit szeretek, imádok. Van/Volt, hogy segítettem valakinek, de rendesen foglalkozni valakivel, elég sok idő emészt fel. Erre ráment már egy év, 2011.

Hozzáteszem a levelek ennek ellenére megmozgatnak, én nagyon jólesik, hogy tetszik a blog, meg hogy tudtok belőle dolgokat hasznosítani. Remek érzés. Nagyon gáz, hogy sokan úgy írnak, hogy túl vannak már pár tanfolyamon és mégse tiszta a kép. De persze hogy is lehetne, amikor a tanfolyamok szerintem 99%-ának nem az a célja, hogy megtanulj kereskedni. Az a cél, hogy megkapd az illúziót, és folyamatosan visszamenj a gurukhoz a "haladó tudásért", egy "plusz" stratégiáért. EZ NEM LEHET AZ OKTATÁS CÉLJA!! Igazából nem is ez a cél, ez csak olyan oktatások célja, ahol meg lehet borotválni az embereket akár többször is. Egy esetben látok kivételt, amikor olyan szakosodás van, hogy opciózás, árutőzsde, stb. Ennyi. A többi dolognak mindenhol kell működnie. Mindegy kellene hogy legyen, hogy FOREX-en, a német piacon vagy az amerikain vagy bárhol kereskedsz. Persze lehetnek speciális dolgok, hogy például DAX Futures lejáratkor sok esetben másnap megfordul az irány, és sok befektető, ha olyannak látja a jeleket, akkor egyből be is vásárol. Oké ez speciális, de nem egy napig kell ezt oktatni, pláne nem 50.000-ért.

Minap olvastam egy cikket, meg a hozzászólásokat egy iskoláról, hogy a hallgatók mennyire ki voltak ábrándulva. Kaptak 2 darab 600 oldalas jegyzetet, ami tele volt felesleges dolgokkal és tessék olvasd el, tanuld meg lehet kereskedni. Az oktató is olyan dolgokat mondott el, amit már más helyen is hallottak, plusz annyira az alapok voltak, hogy a netről is össze lehet ollózni ezeket. Sebaj, lesz egy haladó tanfolyam, majd GYERE el arra is. Valamint a tanfolyam után alig van rendes támogatás.

Ez volt az előzmény.

Ami a lényeg, hogy tartok egy előadást. Többnaposat. Annyi naposat, ahány kell. Szerintem egy hétvége elég, de ha nem, akkor majd folytatjuk egy hét múlva. Ez nem időre megy, mindenkinek meg kell értenie mindent, és pont. Nem lesz haladó előadás SOHA!! Itt mindent el fogok mondani, amire egy kezdőnek és haladónak szüksége lehet a kereskedéshez és ahhoz, hogy profitos legyen. Végül is ezért akar mindenki tanulni. Nem lesz 100 indikátor, meg az ég tudja még mi. Csak érintem, hogy tudjátok, hogy mások miről beszélgetnek, amikor ti pénzt kerestek. El fogok mondani mindent a kezdetektől, így kezdők is jöhetnek nyugodtan. 8 év tapasztalata és megannyi hazai, külföldi előadó által tartott tanfolyam tanulságát, hozadékát is elmondom. Olyan lesz az egész, amilyennek lennie kell. Nem lesz mellébeszélés, pont úgy mint ahogy a blogon sincs. Nem lesz ködösítés, misztikum, altatás, rábeszélés másik haladó tanfolyamra. Nem egész nap egy gyertya felett fogunk szobrozni és nézegetni, hogy ez most egy engulfing vagy doji vagy hammer vagy akármi. Vannak esetek amikor ezek kevésbbé lényegesek. Vagyis biztos lényeges ez is valakinek, de ezekből tanfolyamot jobb tartani, mint használni. Mert a vége mindig az, hogy "ez most azért nem működött, mert ez volt a kivétel". Mi van? Mi volt ez? 

Ragozhatnám még, hogy mi nem lesz, de az totál érdektelen. Ami biztos lesz : 3 működő stratégia, amit én is használok, ami évek óta profitos. A legtöbbször azzal van a gond, hogy vannak eltérő piaci körülmények. Na most ha a tanulókat egy stratégiával küldi ki az oktató a parkettre, akkor durva meglepetések lehetnek az elvárások területén. Ez a gond a robotokkal is, hogy megváltozott piaci körülmények között bedarálhatják a számlát. Pont ezért fogok megtanítani minimum 3 stratégiát, mert valamelyik biztosan jól fog teljesíteni. A tapasztalat az, hogyha gond van akkor egy teljesít rosszabbul, 2 meg jól. Szóval lesz 3 stratégia, valamint megmutatom a sima alapstratégiákat, stophúzási módszereket, stb. minden olyan módszert, amit az átlag is ismer. A lényeg, hogy komplex képet kapj és ne kelljen ezért 600 tanfolyamot végigjárni, meg leülni 8000 órát a gép elé fórumot olvasni. Olyan stratégiákat fogsz kapni, ami működik indexen, devizán, nyersanyagon, kakaóscsigán, mindenen, csak szerezz rá adatot.

Biztos, hogy lesz szó money management-ről, mert ez fontos. Vagyis ez nézőpont kérdése, de majd meglátjátok. Itt is el fogom mondani a hagyományos és egy másik változatot is. Lesz szó skalpolásról, hosszabb távú kereskedésről. Ja tudom, ez nem fér bele az időbe, de ha emlékszel, pont ez a lényeg, ráérünk, majd kitoljuk az időt. Nem ígérem, hogy hazamész és holnaptól profitos leszel. De bringázni, meg járni se egy nap alatt tanultál meg, nem? Viszont azt megígérem, hogy nem kell évekig gyakorolnod, hogy profitos legyél /elég pár hét, főleg annak aki nem teljesen kezdő, de a kezdőknek is elég egy hónap kb. de mivel lesz segtség menni fog/. Továbbá olyan stratégiákat kapsz, ahol a szubjektivitás szinte teljesen ki van véve a rendszerből. Mert aki kicsit ért már a tőzsdéhez az tudja, hogy az nyírja ki az egészet. Mert nincs két egyforma beszálló. Én megmutatom, hogy VAN. Lesz pár szabály, azt be kell tartanod, de ez nem újdonság, mivel a hagyományos rendszereknél is ez van.

Meg fogom mutatni, hogy hogyan tudod megtalálni azokat a beszállókat, amik a blogon fent lévő    kereskedési videó -ban láthatóak. Megmutatok egy-két eszközt, ami segíti a kereskedésedet és azt, hogy egyes piaci szituációkban mivel tudod kivédeni, a bukást, vagy hogy ledaráld a számládat. Összegezve elég sok mindenről lesz szó, de a rizsa kimarad. Ez nem kilóra megy. Valamint lesz egy bónusz, fél évig INGYEN (nem lesz pénzes webinár, meg kör e-mail, meg fizetős chatroom, stb) kérhet segítséget akinek szüksége van rá. Valamint ha kell a kontroll és küldesz kötéslistát akkor megmondom, hogy jól csinálod-e amit csinálsz vagy ha hibázol, akkor hol, miben hibáztál. Ebben ez ér szerintem a legtöbbet, mert annál nincs jobb, mint hogyha valaki fogja a kezed és vezet, míg biztos nem leszel abban, hogy mit miért csinálsz. 

Emlékszem még, amikor kezdtem milyen nehéz volt. Ebben akarok segíteni, de mint írtam én kereskedni szeretek, így nem csinálok rendszert ebből az előadósdiból. Egész sokan olvassák a blogot külföldről, ezért ha valaki nem tud eljönni, de szeretne, érdekelné miről van/volt szó, írjon egy e-mailt.

És akkor már csak a mikor, hol, mennyiért kérdés :

Ár : 230.000 Ft/fő

Helyszín : egyelőre a Lurdy ház lesz, de javaslatokat elfogadok

Időpont :  2013. november 9-10 

További info, jelentkezés, e-mailben a megamindblog@gmail.com -on.

U.i. : akinek a számla cégre kell az jelezze e-mailben

Befizetni a következő számlára tudtok. Helyben fizetés elvileg nem lesz, de függ az igényektől. Viszont egy helyfoglaló összeg mindenképp kell. Legyen ez 30.000 Ft. Ha utaltál, légy szíves küldj egy e-mailt róla. Köszönöm

BIOACITVÁTOR KFT.

Raiffeisen Bank

12096729-01044622-00100000

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megamind.blog.hu/api/trackback/id/tr905495310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása