MegaMIND

Kitartás kell! Kitartás ahhoz, hogy 50 évesen ne arra ébredj, hogy egy egyszobás panelban laksz egyedül és azon merengsz, hogy mi lett volna ha évekkel ezelőtt cselekszel. Teszel azért, hogy ne ez legyen a vége. Mert IGEN jól érzed ezért csak te vagy a felelős. Mert lusta voltál vagy kényelmes. Igazából mindegy is miért elégedtél meg azzal, hogy szar munkahelyed van, a főnököd folyamatosan baszogat, a kollégák meg fúrnak. Egyszerűbb volt sört vedelni vagy kávézgatni járni, meg Mónika show-t nézni a remek melód után..............                                                                                                                                                                                        

megamindblog@gmail.com

Facebook

Utolsó kommentek

  • Xlendon: @Szaudi Herceg: Hercegem, nem jön.... Lesz még bejegyzés vajh? (2018.01.10. 17:17) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Szaudi Herceg: 1., "remélhetőleg idén augusztusig le is zárul, utána majd visszatérek ide" augusztus elmúlt, szeptembert átaludtuk, októberben nem történt semmi, novemberről meg inkább ne beszéljünk, tehát decembe... (2017.12.15. 22:08) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Na, hajrá! Azért jelentkezz még! (2017.03.24. 02:30) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Ja, de legalább egy búcsúposztra visszatérhetne :) Meg, hogy mi történt azóta (2017.02.16. 20:38) Akkor merre van az arra?
  • Szaudi Herceg: Kár érte. (2017.02.16. 10:16) Akkor merre van az arra?
  • Utolsó 20

Még mindig nincs vége...

Megamind 2015.09.19. 22:59

1395436854-focus-opportunity-not-income-inequality.jpg

Tudom, tudom ritkábbak az írások, de sajnos annyi munka van, és most nem a kereskedésről van szó, hogy kötni se nagyon van időm, írni meg még kevesebb. De nem kell megijedni, senki nem fog lemaradni semmiről. És hogy egyből bele is vágjak a közepébe "Munkatársat/társakat keresek"..

Nem, nem halt be a csapat projekt. Ez annak egy "STAGE 2" változata. Mielőtt viszont bárki is tollat ragadna, olvassa végig miről van szó, mit várok el, stb. Hangsúlyozom, ezeket nem viccből írom le. Akinek esetleg olyan elképzelése van, hogy "ingyen" megtanul kereskedni, vagy "ingyen" kap valami eszközt, tudást stb. annak most mondom, hogy nagyon rossz hírem van, itt ilyenről szó nem lehet. Fontos vagyok ezt sajnos kihangsúlyozni, mert a közelmúltban történt egy hasonló eset, ami nem végződött túl jól. Tehát ismerve a magyar viszonyokat a lehúzni akaró, ingyenélő, stb emberek kíméljenek az e-mailjeikkel. Lehet ez durva így olvasva, meg ki vagyok én, hogy előre ítélkezek, viszont ez a tapasztalat, meg ugye akinek nem inge az nem veszi magára. Aki meg esetleg már most megsértődik, az meg tényleg jobb ha nem ír. 

Olyan embert/embereket keresek, akik nagyjából reggel 8-tól este 6-ig ráérnek. Szeretnek kereskedni, akarnak kereskedni, bírnak szabályokhoz alkalmazkodni, azokat képesek betartani, egész nap gép közelben vannak, rendelkeznek idővel, számítógéppel, internettel. Nem irodába toborzok embereket, ezt otthon kell csinálni, tehát lakhatsz bárhol az országban ez nem akadály. Nem akadály az sem ha kezdő vagy, írj nyugodtan. Lehet főiskolás stb. nem érdekel, egy dolog érdekel, hogy ott tudj ülni a gép előtt amikor kell. Tudom, hogy sok ilyen ember van az országban, tehát ezzel biztosan nem lesz gond. Jelentkezni egy bemutatkozó e-maillel lehet, amit a blog címére küldjetek.

Nem mellesleg akit ez nem érdekel, de képtelen profitosan kereskedni, mert megszopatja az egója állandóan, zavarja a sok szubjektív tényező és emiatt nem jönnek az eredmények, azoknak itt egy eszköz. Nagyon bonyolult dolog, csak haladóknak!!! Vagy várjál, mégse. Amikor megjön a zöld vagy piros jel, akkor be kell szállni, amikor meg az ellenkező, vagy színváltás van vagy meguntad, hogy mennyit kerestél, akkor ki kell szállni. Természetesen ennél pontosabb leírást adok hozzá, de a lényeg ez. Itt egy screenshot. Ha ezzel nem tudsz profitot elérni akkor semmivel.

template_screenshot2_1.png

Borzasztó árat kérek ezért, ami egész pontosan 89 EUR-t jelent. Nagyon segítség kezdőnek, haladónak mert minden rajta van a charton, ezt csak úgy lehet elbaszni, ha nem kereskedsz, vagy össze-vissza nyomkodod a gombokat. Tudom, miért nincs ingyen. Azért mert a világon semmi nincs ingyen, vagy ami igen az pont annyit is ér. Hogy működik? Kapsz egy telepitőt, amit fel kell telepíteni. MT4 alatt működik, tehát bármelyik brokinál megy, akinek van MT4-es felülete.

Akit az eszköz érdekel az is írjon bátran a többit megbeszéljük levélben.

Mint látszik az élet nem állt meg, folyamatosan vannak új dolgok. Szerintem amúgy a piac nagyon jó, nagyon szép mozgások vannak, jól lehet kereskedni, főleg olyan stratégiával, ami szereti a volatilitást (én szinte csak ilyet használok) és ami a fő, szerintem ez még csak a kezdet, ennél durvább dolgok is fognak jönni rövidesen, akkor annak aki felkészült még jobb időszak jön....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megamind.blog.hu/api/trackback/id/tr977801966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása