MegaMIND

Kitartás kell! Kitartás ahhoz, hogy 50 évesen ne arra ébredj, hogy egy egyszobás panelban laksz egyedül és azon merengsz, hogy mi lett volna ha évekkel ezelőtt cselekszel. Teszel azért, hogy ne ez legyen a vége. Mert IGEN jól érzed ezért csak te vagy a felelős. Mert lusta voltál vagy kényelmes. Igazából mindegy is miért elégedtél meg azzal, hogy szar munkahelyed van, a főnököd folyamatosan baszogat, a kollégák meg fúrnak. Egyszerűbb volt sört vedelni vagy kávézgatni járni, meg Mónika show-t nézni a remek melód után..............                                                                                                                                                                                        

megamindblog@gmail.com

Facebook

Utolsó kommentek

  • Xlendon: @Szaudi Herceg: Hercegem, nem jön.... Lesz még bejegyzés vajh? (2018.01.10. 17:17) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Szaudi Herceg: 1., "remélhetőleg idén augusztusig le is zárul, utána majd visszatérek ide" augusztus elmúlt, szeptembert átaludtuk, októberben nem történt semmi, novemberről meg inkább ne beszéljünk, tehát decembe... (2017.12.15. 22:08) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Na, hajrá! Azért jelentkezz még! (2017.03.24. 02:30) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Ja, de legalább egy búcsúposztra visszatérhetne :) Meg, hogy mi történt azóta (2017.02.16. 20:38) Akkor merre van az arra?
  • Szaudi Herceg: Kár érte. (2017.02.16. 10:16) Akkor merre van az arra?
  • Utolsó 20

Most akkor működik vagy sem???

Megamind 2016.01.17. 21:40

screen-shot-2014-01-02-at-4_25_40-pm.png

Több észrevételt is kaptam az előző posztban említett passzívjövedelem lehetőséggel kapcsolatban, így reagálnék azokra, és megpróbálom még egyszer leírni, hogy mi is ez a dolog. 

Az ugye gondolom egyértelmű, hogy nem csak én ismerem ezt a lehetőséget. Na most, már több helyen írják, hogy ez egy átverés és ebből nem jön pénz. A gondom ezzel annyi, hogy CSAK olyanok írnak akik nem foglalkoznak ezzel, hajtják a faszságot és csak a szájuk jár. Én azt szoktam mondani, hogy nem baj ha van véleményed, az sem baj ha eltérő mint másoké, csak akkor ha olyan helyzet alakul, akkor TEDD A SZÁD MELLÉ A PÉNZTÁRCÁDAT! Ezt persze rajtam kívül senki nem tette meg csak a szája jár mindenkinek.

Az első vád, hogy nincs is termék, plusz, hogy ilyen drágán nem lehet továbbadni a tárhelyet. VAN termék, aki úgy dönt, hogy csatlakozik, az is kap szolgáltatást, erről korábban már írtam. A tárhely bérbeadás azért ennyi, mert többek közt egy elég komoly titkosítást tartalmaz, valamint nem adnak ki adatokat harmadik fél számára. Ez sokaknak megér némi pluszt. 

A következő felvetés, hogy ez egy "pilótajáték" és előbb-utóbb úgyis bedől. Több megjegyzésem is lenne ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy NEM pilótajáték!!! A másik, hogy a pilótajátékoknak egyik közös vonása, hogy ugye van egy ember fent és mindenki az alatta lévőtől kapja a lóvét, már ameddig kapja, meg ameddig van új beszálló. Nagyon fontos dolog, hogy a fent lévő ember addig fent is marad, amíg a világ világ és ameddig van újabb beszálló. Ezzel szemben ez miért NEM LEHET pilótajáték. Azért, mert itt egy üzleti szerződésről van szó, aminek az időtartama egy év. Tehát egy évig kapod a pénzt a bérbe adott tárhely után, és ha lejár az egy év, akkor köszönik szépen nincs tovább. Vagyis van tovább, de akkor újra szerződést kell kötni. 

Ismerek olyat, akinek most jár le az egy éves szerződése és nem fogjátok kitalálni, de ÚJRA szerződni fog, mert minden rendben ment, megkapta minden hónapban a bérleti díjat, így miért ne szerződne. 

Ez egy üzleti vállalkozás, amit külsősök (ezek vagyunk mi) bevonásával valósítanak meg. A pilótajáték egyetlen ismérve sincs meg ebben, maximum egy MLM rendszer bizonyos elemei találhatóak meg, az meg nem törvénytelen, amúgy a világon az egyik legjobb piaci modell az MLM, csak Magyarországon bizonyos cégek szarul vezették be és ezzel elég rossz szájízzel gondolnak sokan az ilyen rendszerekre. 

Mindegy is. Itt egy lehetőség, aki él vele az él, aki nem az meg nem. Nem kötelező, csak senki ne siránkozzon otthon, hogy megint kimaradt valamiből, meg nincsenek is lehetőségek. Ennél egyszerűbben nem lehet pénzt keresni, mert itt a számítógéped dolgozik helyetted. Csak be kell kapcsolnod. 

Siránkozás, meg ábrándozás helyett CSELEKEDJ!!!

Itt egy screnshot az én "üzletem" jelenlegi bevételéről. Hogy az egyes dolgok mit jelentenek az most nem érdekes, az érdekes, az az, hogy jelenleg ebben a hónapban már kerestem, vagyis a számítógépem keresett nekem 323,92 USD és még nincs vége a hónapnak, ehhez még jön minimum 49,08 USD. Ez átszámítva kb. 106.000 Ft. Szerintem passzív jövedelmemként hibátlan. 

kepernyofoto_2016-01-17_21_34_35.png

Aki nem tesz semmit az ne is várja, hogy teljesüljenek az álmai.....

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megamind.blog.hu/api/trackback/id/tr998281578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

45d45d 2016.01.18. 11:23:06

Tehát akkor aki nyer a lottón az is bebizonyíthatja hogy az nem szerencsejáték mert "hát b+ nézd meg ott a pénz a számlámon!!!".
Kívánom hogy keress vele sokat, nem sajnálom tőled. De légy szíves ha véget ér a dolog majd azt is írd meg.

Megamind 2016.01.18. 13:38:56

@45d45d: meg fogom írni ne aggódj. Megjegyzem a lottó és e között párhuzamot vonni elég erős, pláne, hogy semmi közük egymáshoz. A poszt eleje rólad szól amúgy. Névvel, pénztárcával vállalod a véleményed és sokkal jobb, biztosabb alternatívát is tudsz.

Xlendon 2016.01.20. 10:56:39

Szerintem meg térjünk vissza a tőzsdére.
süti beállítások módosítása