MegaMIND

Kitartás kell! Kitartás ahhoz, hogy 50 évesen ne arra ébredj, hogy egy egyszobás panelban laksz egyedül és azon merengsz, hogy mi lett volna ha évekkel ezelőtt cselekszel. Teszel azért, hogy ne ez legyen a vége. Mert IGEN jól érzed ezért csak te vagy a felelős. Mert lusta voltál vagy kényelmes. Igazából mindegy is miért elégedtél meg azzal, hogy szar munkahelyed van, a főnököd folyamatosan baszogat, a kollégák meg fúrnak. Egyszerűbb volt sört vedelni vagy kávézgatni járni, meg Mónika show-t nézni a remek melód után..............                                                                                                                                                                                        

megamindblog@gmail.com

Facebook

Utolsó kommentek

  • Xlendon: @Szaudi Herceg: Hercegem, nem jön.... Lesz még bejegyzés vajh? (2018.01.10. 17:17) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Szaudi Herceg: 1., "remélhetőleg idén augusztusig le is zárul, utána majd visszatérek ide" augusztus elmúlt, szeptembert átaludtuk, októberben nem történt semmi, novemberről meg inkább ne beszéljünk, tehát decembe... (2017.12.15. 22:08) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Na, hajrá! Azért jelentkezz még! (2017.03.24. 02:30) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Ja, de legalább egy búcsúposztra visszatérhetne :) Meg, hogy mi történt azóta (2017.02.16. 20:38) Akkor merre van az arra?
  • Szaudi Herceg: Kár érte. (2017.02.16. 10:16) Akkor merre van az arra?
  • Utolsó 20

32. Hét

Megamind 2013.09.16. 08:20

megamind_misunderstanding.jpg

Mindjárt az elején két dolgot pótolnék. Az egyik, hogy felmerült egy alapprobléma, hogy nincs hova utalnia annak akit érdekel az előadás. Ezt pótoltam, a közérdekű közlemény postban megtaláljátok. A másik, hogy lehet, hogy van valami félreértés, hogy miért is lesz ez az előadás. Van aki azt mondja, hogy átálltam a sötét oldalra. Na, nem álltam át, ez egy egyszeri alkalom lesz, mivel ennyire van időm, nem ebből tervezek élni mint mások. Pontosan ezért van az is, hogy egy meglévő teljesen más profilú cégem adatait adtam meg. Mert ugye a hivatalos keretek kellenek, viszont ha nem baj nem alapítanék céget valami jó hangzó névvel. Marad ez, mivel mint mondtam, EGYETLEN alkalomról van szó és nem a marketingnek kell bevonzania a népet. 

Egyszer lesz ilyen, viszont akkor minden benne lesz annak ellenére, hogy van aki kételkedik. Nem Szent Grál, nem ez a tuti, van más irány is, lehet teljesen máshogy is kereskedni. Én próbáltam elég sok mindent, szerintem ez az, amivel rendszeresen lehet pénzt keresni és nem kell 600 évig gyakorolni.

Egészen az előadásig minden héten fel fogok tenni még egy postot. Ebben az előadásról lesz szó, hogy miről lehet majd hallani, meg fogok mutatni pár beszállót, hogy miket lehet elkapni. De, biztos van, aki arra is kíváncsi, hogy azon amit ő kereskedik azon működne-e a dolog. Elképzelhető, hogy ti nem azt a pár papírt szeretnétek kereskedni, amit én is kötök. Semmi baj nincs ezzel, max annyi, hogy arra nem tudok több éves statisztikát mutatni. Viszont abban benne vagyok, hogyha kommentben és ez nagyon fontos, hogy csak a kommentben küldött papírok közül egy max két papír (attól függ mennyi időm lesz) heti beszállóit megmutatom. Azokét, amikre a legtöbb "szavazat" jött. Ez az előadás nektek készül, azoknak, akik kicsit gyorsabban akarnak haladni annál, mint hogy a netről meg tudomisén honnan szednék össze a tudást.

Most jön az a rész, hogy a heti eredmény. Há' nem túl fényes, 10 pont vagyis 10€. Ezzel a remek heti eredménnyel a számla 690€-n áll, a stratégia meg 585€-n állna. Igen, kicsit megmosolyogtató, de nem mínusz. Ahogy elnézem lehet, hogy ez a hét se lesz jobb, 100 pontos gap-pel nyitott a DAX. Hurrá!!! Belátom, hogy erre az évre ez a stratégia nem volt valami jó. Mondjuk messze még az év vége, de most 339 pontnál jár az eredmény, ami akkor lenne jó, ha egy jóval nagyobb számlán kereskednék. Viszont a másik stratégia 3627 pluszban van a harmadik meg 2793 pont pluszban, így az év összességében jól áll. Ezért mondtam, hogy egy stratégiára feltenni mindent nem bölcs dolog. Ezek heti alakulásit is meg fogom mutatni az előadáson. Ugyanez igaz a többi papírra is, annyi különbséggel, hogy azoknál ekkora extrém különbségek nincsenek. De persze bármikor előfordulhat, hogy jön egy rosszabb év és akkor kell valami, ami életben tartja a számlát. Jelen esetben ezt megtette a több stratégia.

Ha bárkinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan, mert csak az a hülye kérdés, amit nem tesznek fel....

2013-09-16_0817.png

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megamind.blog.hu/api/trackback/id/tr575516221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gasjani 2013.09.17. 13:59:36

Valyon majd negyedmillió forintot tényleg megér, hogy az ember kapjon egy stratégiát?

Mindenki tudja, már közhely szinten, hogy a 20% a tortából éppoly kevés a nyereség termeléséhez ha nincs mellé erős mentális felkészültség. Egyszerűen a stratégia önmagában semmi!

Értem én, de aki arra törekszik, hogy nyereséges legyen íme a recept: találj egy beszállási pontot, ragaszkodj hozzá, a vesztőt vágd el, a nyerőt futtasd. Minden épkézláb nyereséges stratégiának ez a mozgatórugója. Az, hogy most te pontosan mire lépsz be, neharagudj meg érte, de szerintem nem ér negyed millió forintot.

Kíváncsi vagyok a véleményekre és a milliomos tőzsdegurukra, akik majd az előadás végén kikullognak a teremből és majd leülnek a gép elé, hogy milyen fejet fognak vágni.

Utánkövetés és személyes konzultáció nélkül semmit nem fog érni a dolog, mert egy mentális töltésen kívül nem tudsz hosszútávon hatni az emberekre.

Bocsánat, ha a véleményem nem szimpatikus, de ha ellenérvelsz, hagyom magam meggyőzni.

Megamind 2013.09.17. 14:28:08

@gasjani: Nincs semmi gond a véleményeddel, örülök, hogy van reakció. Amúgy pont ez benne a lényeg és ezért ennyi, mert mint írtam félévig akár napi szintű konzultációt biztosítok INGYEN, mert nekem is az a véleményem, hogy egy pár napos előadás vagy tanfolyam szart se ér.

Valamint nem egy stratégiát kapsz, hanem többet. Plusz megkapod a legalapabb stratégiákat is.

Olyan stratégiákat kap aki eljön, amelyekből szinte teljesen ki van véve a szubjektivitás. Nem kell azon tökölni, hogy most jó helyen van-e a vonal, vagy hogy a gyertyánál testre vagy spike-ra kell-e húzni a vonalat. Ugyanez igaz a célárakra. Egyértelműen el tudják majd dönteni, hogy ki kell-e szállni vagy meddig érdemes bentmaradni. Nem csak a hagyományos dolgokról lesz szó. Azt csak azért fogom elmondani, hogy mindenki képbe legyen.

Emellett az előadásig minden héten teszek fel egy postot, hogy mikről lesz szó valamint ha küldötök papírokat akkor azok chartján megmutatom, hogy hol lennének a beszállok.

Mivel ez a stratégia jó részvényre is, a heti papír az Apple lesz meg mondjuk egy EUR/USD.
süti beállítások módosítása