MegaMIND

Kitartás kell! Kitartás ahhoz, hogy 50 évesen ne arra ébredj, hogy egy egyszobás panelban laksz egyedül és azon merengsz, hogy mi lett volna ha évekkel ezelőtt cselekszel. Teszel azért, hogy ne ez legyen a vége. Mert IGEN jól érzed ezért csak te vagy a felelős. Mert lusta voltál vagy kényelmes. Igazából mindegy is miért elégedtél meg azzal, hogy szar munkahelyed van, a főnököd folyamatosan baszogat, a kollégák meg fúrnak. Egyszerűbb volt sört vedelni vagy kávézgatni járni, meg Mónika show-t nézni a remek melód után..............                                                                                                                                                                                        

megamindblog@gmail.com

Facebook

Utolsó kommentek

  • Xlendon: @Szaudi Herceg: Hercegem, nem jön.... Lesz még bejegyzés vajh? (2018.01.10. 17:17) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Szaudi Herceg: 1., "remélhetőleg idén augusztusig le is zárul, utána majd visszatérek ide" augusztus elmúlt, szeptembert átaludtuk, októberben nem történt semmi, novemberről meg inkább ne beszéljünk, tehát decembe... (2017.12.15. 22:08) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Na, hajrá! Azért jelentkezz még! (2017.03.24. 02:30) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Ja, de legalább egy búcsúposztra visszatérhetne :) Meg, hogy mi történt azóta (2017.02.16. 20:38) Akkor merre van az arra?
  • Szaudi Herceg: Kár érte. (2017.02.16. 10:16) Akkor merre van az arra?
  • Utolsó 20

Amikor még ellenség sem kell....

Megamind 2014.02.11. 07:27

megamind_moneystealing.jpg

Van az a mondás, hogy ilyen barát mellett nem kell ellenség. Na most ez annyira változik, hogy ilyen szolgáltató mellett nem kell ellenség. Ez a probléma sajnos nem csak engem érint, hanem rajtam kívül traderek ezreit a világban. Az történt ugyanis, hogy kijött egy új Metatrader 4 változat, szám szerint a 600-as verzió (valahol már 604-nél járnak). Ez a verzió olyan csodálatos újításokat tartalmaz, hogy a régi (build 509) alatt működő robotok, expertek, indikátorok nagy része nem működik. A Metaquotes szerint elegendő újra "fordítani" a programot, viszont a tapasztalat az, hogy ez szart se ér. Na most ezért forrong a tőzsdés fórumok tucatja, és ezért van az, hogy sokan komoly veszteségeket szenvedtek el, mert az eszközök nem, vagy nem úgy működtek, ahogyan kellett volna nekik.

Ebbe a problémába belenéztem én is sajnos. Egyelőre teljes megoldás még nincs, részmegoldásnak tekinthető, ha van valakinek még működő verziója, akkor NE KAPCSOLJA KI A GÉPÉT!! Hülye egy megoldás, de most erre futja.

Még nem döntöttem el, de lehet, hogy a heti posztokat nem az X-edik hétnek fogom hívni, amúgy is ezt már ellőttem tavaly, hanem próbálok még a poszt mellé valami értelmes dolgot is írni, és akkor arra utal a cím. Ezt csak azért írom, hogy aki csak a heti eredményre kíváncsi az is olvasson posztokat, mert lehet bele lesz csempészve.

Idő hiányában ennyi mára, bónuszként a heti eredmény. A múlt héten 66 pontot vagyis 66€ sikerült összekalapálni. A számla all time high-on van, 902€-n áll. Remélem megtörik a jég és pár hónap múlva már pár ezres magasságokban lesz, és ez meghozza mások kedvét is a kereskedéshez, vagy motivációt, erőt ad azoknak, akik ugyanígy kis számlával kezdenek neki a tőzsdézésnek. Mint korábban jeleztem, nem a tavalyi stratégia fut, hanem a maximum profit került előtérbe. Annyi maradt meg, hogy a termék továbbra is CSAK a DAX. Nem láttam értelmét tovább szenvedni egy egyszerűbb stratégiával, mivel az úgysem kerül megosztásra, így nektek olvasóknak gondolom inkább az eredmény számít, nem pedig az, hogy 1 hét vagy 1 év alatt lehetne-e megtanulni azt amilyen stratégiával kereskedek. Így a felesleges köröket hagyjuk, hogy hogy lehet, hogy a szar tavalyi eredmény után hirtelen profit is van.

Meg persze ért egy valag támadás is, amit természetesen nem vettem magamra, mivel nem érdekel más Gyüttment véleménye, mert tapasztalatból tudom, hogy a kötekedők, okoskodók többsége még csak éles számlával sem rendelkezik, nem hogy kereskedésből élne.....

2014-02-09_2325.png

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megamind.blog.hu/api/trackback/id/tr545808677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rotopass 2014.02.12. 15:30:35

Szia!

Lehet, hogy neked már nem segít, de aki még nem kapta meg a 600-as buildet, az zip-elje be a mostani MT4-t így lesz egy másolata.
Valamint van egy liveupdate.exe fájl valahol (nem tudom pontosan hol, mert én nem a Program Files, könyvtárba raktam az MT4-et), na ezt kell átnevezni, akármire (pl. liveupdate.ex-re) hogy ne tudjon lefutni. Ez talán megoldás. Másrészt mivel elég sokan höbörögnek talán lehet majd találni a neten régebbi install verzókat. (Nekem szerencsém van. minden működik. Mondjuk én még a hétvégén mielőtt a szolgáltató upgradelt volna kipróbáltam az új verzót.)

Megamind 2014.02.13. 07:32:06

Köszi a tippet. Közben én is találtam egy másik ötletet. Tényleg van fent régebbi verzió, ha kell majd kiteszek ide egy linket. Valamint a User\Application Data\Metaquotes mappában a WEBINSTALL mappát törölni kell és nem lesz frissítés. Windows 7 esetén ez a könyvtár lehet még a C:\Program Data\Metaquotes mappában. Simán lehet törölni, nem lesz gond, fut minden csak elmarad az update.

tóninéni 2014.06.23. 20:14:49

Szia,a stratégiád csak MT4-en működik?

Megamind 2014.06.24. 06:13:50

@tóninéni: a stratégiának SEMMI köze az mt4-hez, egész más problémát okozott, én sem mt4-en kötök.

tóninéni 2014.06.24. 09:10:34

@Megamind: Tudom, hogy semmi köze hozzá, de mivel először járok itt, nem tudom hogy robottal kereskedsz, vagy manuálisan, vagy 5 percesen, vagy 15-ösön, magyarul semmit nem tudok rólad. Amit azon az arany chartodon láttam, az elég csudálatos, ezért tippeltem robotra.

Megamind 2014.06.24. 09:14:47

@tóninéni: nincs robot, manuálisan megy minden. Daytrade stratégia, de ha valakinek nincs kedve egész nap ott ülni, lehet alkalmazni napon túl is, így mindegy, hogy melyik idősíkon kereskedik az ember, ez csak saját idő kérdése.
süti beállítások módosítása