MegaMIND

Kitartás kell! Kitartás ahhoz, hogy 50 évesen ne arra ébredj, hogy egy egyszobás panelban laksz egyedül és azon merengsz, hogy mi lett volna ha évekkel ezelőtt cselekszel. Teszel azért, hogy ne ez legyen a vége. Mert IGEN jól érzed ezért csak te vagy a felelős. Mert lusta voltál vagy kényelmes. Igazából mindegy is miért elégedtél meg azzal, hogy szar munkahelyed van, a főnököd folyamatosan baszogat, a kollégák meg fúrnak. Egyszerűbb volt sört vedelni vagy kávézgatni járni, meg Mónika show-t nézni a remek melód után..............                                                                                                                                                                                        

megamindblog@gmail.com

Facebook

Utolsó kommentek

  • Xlendon: @Szaudi Herceg: Hercegem, nem jön.... Lesz még bejegyzés vajh? (2018.01.10. 17:17) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Szaudi Herceg: 1., "remélhetőleg idén augusztusig le is zárul, utána majd visszatérek ide" augusztus elmúlt, szeptembert átaludtuk, októberben nem történt semmi, novemberről meg inkább ne beszéljünk, tehát decembe... (2017.12.15. 22:08) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Na, hajrá! Azért jelentkezz még! (2017.03.24. 02:30) Nem tűntem el.....vagyis de
  • Xlendon: Ja, de legalább egy búcsúposztra visszatérhetne :) Meg, hogy mi történt azóta (2017.02.16. 20:38) Akkor merre van az arra?
  • Szaudi Herceg: Kár érte. (2017.02.16. 10:16) Akkor merre van az arra?
  • Utolsó 20

Egyedül vagy csoportban?

Megamind 2015.05.04. 18:00

business-teamwork-940x450.jpg

Igazából nem nagyon fogom feszegetni ezt a kérdést, mert mindenkinek magának kell tudnia, hogy hogyan tud jobban teljesíteni. Van akit zavar, ha vannak körülötte és elvonja a figyelmét a többi ember és persze vannak olyanok is, akik csoportban sokkal jobban teljesítenek mintha egyedül dolgoznának. 

Amiért ez terítékre kerül, az a háttérben folyó előkészületek miatt van. Nagy dolgok nem történnek, a számla nem égett el, sőt megint gyarapodott, de ez már lassan unalmas lesz. Azt sem akarom tovább taglalni, hogy ki mit, hogyan kössön, mert nincs értelme. Sok dologról volt már szó, abból lehet töltekezni, viszont valamerre mozdulni kell, mert úgy érzem helyben toporgás van. Ha minden jól megy, akkor pár emberrel nekiállunk egy új dolgot tesztelni, melyről természetesen hétről hétre itt is olvashattok és ha jól működik akkor az egész dolgot megosztjuk itt a blogon, talán segítséget nyújt azoknak, kiknek még nem sikerült folyamatosan nyerőbe fordítaniuk a tőzsdei ténykedésüket.

Mert ugye ne áltassunk magunkat, mindenki azért kezdett ebbe bele, mert ettől várta a csodát, a nagy zsééét. Megjegyzem ehhez azért sokat kell tenni és sok lemondással és erőfeszítéssel jár. Nem mondom, hogy akinek eddig nem jött össze az nem tett meg mindent, de azért biztosan vannak dolgok, amiket lehetett volna jobban is csinálni. 

Sajnos sokszor kevés, hogy elmegy az ember egy rakat tanfolyamra, táborba, klubba, stb. Van amikor csak egy kicsi plusz hiányzik, és van amikor fel kell ismerni, hogy nem megy valami. Viszont ha nem megy, akkor változtatni kell valamin, ehhez próbálunk majd nektek segítséget adni. Meglátjuk mi lesz belőle.

Nem is nagyon nyújtom mert felesleges, majd kiderül, hogy mire jutunk vagy hogy egyáltalán kivitelezhető-e az amiről azt gondolom, hogy jó ötlet lehet. Az elmúlt napokban is kötöttem azért, lett is eredménye, 1198€ plusz lett. Arra felhívnám a figyelmet, hogy nem azért pluszosak a hetek, mert annyira penge vagyok és csak profitot tudok termelni, hanem azért mert nem kereskedem magam túl. Nekem is vannak bukós pozíciók, de ha átfordul pluszba és úgy látom, hogy nem megy tovább képes vagyok zárni. NINCS ELVÁRÁSOM a piaccal szemben. Ha 10 pontot szedek csak össze akkor annyit, ha 110-et akkor megy annyit. Az nem kereskedés, hogy ennek eddig és eddig el kellene mennie, és a pozi vagy gigaplusszal vagy nagy mínusszal zárul. EZ NEM KERESKEDÉS!!

Ezt csak azért mondom, mert a napokban beszélgettem valakivel, aki nem képes kiszállni, mert a szintet el kell érnie az árnak. Na persze, mert a tőzsde már csak olyan......Van ilyen kereskedés, de ezt a szintet Magyarországon szerintem kevesen ütik meg és nem is oktatja senki. Jelenleg.

Mindegy is a lényeg, hogy haladok tovább a számla gyarapszik, jelenleg 13245€-n áll. Fogom kötni tovább az "új" projekt mellett és persze referálok is majd, hogy hogy haladunk az újdonsággal..

kepernyofoto_2015-05-04_17_49_45.png

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megamind.blog.hu/api/trackback/id/tr757429774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása